Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Άνδρας μαθαίνει σε δίποδο γουρούνι πώς να περπατά


Το γουρούνι που γεννήθηκε μόνο με  δύο μπροστινά πόδια έχει γίνει μια απίθανη διασημότητα στην επαρχία Χενάν,  στηνΚίνα.

Το
Zhu Jianqiang 10-μηνών ζώο, γνωστό από τους χωρικούς σαν "Zhu Jianqiang" που σημαίνει το " Γουρούνι με την Ισχυρή Θέληση, γεννήθηκε με μόνο δύο  μπροστινά  πόδια, τα οποίο χρησιμοποιεί πλέον να περπατήσει και να στηρίξει τον κορμό του.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη Wang Xihai, Zhu , η  Jianqiang ήταν ένα από τα εννέα χοιριδία που γεννήθηκαν σε μια γέννα τον Ιανουάριο.
 

Στον ιδιοκτήτη Wang Xihai προσφέρθηκε μια υψηλή τιμή για να την πουλήσει σε ένα τσίρκο, αλλά το απέριψε
Το 10-μηνών γουρούνι Zhu Jianqiang επέζησε ενάντια στις πιθανότητες και τώρα έχει γίνει  πλέον διάσημο.

Θυμάται ο ιδιοκτητης του: «Η γυναίκα μου μου ζήτησε να την στείλω στην χωματερή αλλά αρνήθηκα, γιατι είναι μια ζωή. Σκέφτηκα ότι έπρεπε να του δοθεί μια ευκαιρία και απρόσμενα επέζησε με υγεία».

Αρκετές ημέρες μετά τη γέννηση Zhu Wang αποφάσισε να εκπαιδεύσει το δίποδο θηλυκό γουρουνάκι να περπατάει σηκώνοντας το από την ουρά του. «Την εκπαίδευα  για λίγο κάθε μέρα. Μετά από 30 ημέρες θα μπορούσε πλέον να σηκώνει με τα μπροστινά ποδια τον κορμό».

Wang είπε ότι το σπίτι του έχει πολιορκείται από τους επισκέπτες από τη γέννηση της γουρούνιτσας, που σήμερα ζυγίζει  110 λίβρες. Ένα τσίρκο προσφέρει ακόμη και ένα υψηλό τίμημα για το γουρούνι, αλλά αρνήθηκε να πουλήσει.

«Μας απέδειξε ότι δεν έχει σημασία τι μορφή ζωής είναι καθε ζώο και ότι θα πρέπει να συνεχίσουν να ζουν », είπε. «Δεν θα πουλήσουν την γουρουνίτσα, δεν έχει σημασία πόσο πολύ θα είναι η  προσφορά".

http://kwajay.blogspot.com/2013/04/man-teaches-two-legged-pig-how-to-walk.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου